Onze visie

 

Een interieurontwerp is veel meer dan alleen een samenvoeging van onderdelen of het vullen van een ruimte met wanden en meubels. Een goed interieur versterkt de architectuur, zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers hun werkzaamheden op een functionele, prettige manier uit kunnen voeren en bekrachtigt de merkidentiteit van het bedrijf.

 

Een interieur kan bovendien innovaties van het bedrijf ondersteunen en mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan Het Nieuwe Werken en aan papierloos werken. Dit soort veranderingen, ontstaan vanuit mensen, kunnen niet slagen zonder een passend interieur.

 

Deze toegevoegde waarde van een interieur vormt de kern in al onze ontwerpen. Door ruimtelijkheid en functionaliteit als uitgangspunt te nemen komen wij tot een goed interieurontwerp.

 

 

Beleving van een ruimte

 

Wij hebben een duidelijk beeld over de beleving van een ruimte. Als interieurarchitectenbureau kijken we kritisch naar de binnenruimte zoals die wordt gevormd door de architectuur. Doordat we die architectuur vertalen naar de menselijke maat voelen mensen zich prettig in het gebouw en is een ontwerp tijdloos en duurzaam.

 

Door de juiste samenhang van kleuren, natuurlijke materialen, sterke vormen en prettige verlichting wordt de ruimtelijkheid ondersteund en ontstaat er een aangename ruimte, zonder dat het nodig is om extra elementen toe te voegen. Daardoor wordt met minimale onderdelen en kosten een ruimte gecreëerd waarin klanten zich niet anoniem voelen en waarin medewerkers efficiënt kunnen werken.

 

SVDK laat mensen een ruimte beleven!